Kerhoilta Storörenissä torstaina 11.3 alkaen klo:18.15

Saamme vieraaksemme Helsingin Meripelastusyhdistyksestä Pertti Pohjolan. Hän esittelee meille yhdistyksen toimintaa ja me puolestamme esitämme kiperiä kysymyksiä hänelle, linkki yhdistyksen sivuille on tässä http://www.helsinginmeripelastusyhdistys.fi/ , tarjolla myös kahvia ja pullaa, nyt kaikki innokkaasti mukaan kuuntelemaan jokaiselle veneilijälle tuiki tarpeellista tietoa veneilyturvallisuudesta. Yhdistyksen kotisivulta löytyy myös mm. innokkaille osallistumisohjeet hätämerkkien ampumisharjoitukseen Espoossa 6.3

Venemessut

Messuillle haluavat Karinkiertäjät tapaavat lauantaina 13.2 klo:10.00 messuhallin pohjoispään sisääntuloaulassa ennen lipunmyyntipisteitä, hankitaan siitä mahdollinen ryhmälippu, jolloin saadaan hieman alennusta, jokainen kuitenkin maksaa omat lippunsa. Seuran puolesta ei ole järjestettynä mitään yhteistä ohjelmaa eli jokainen valkkaa ”oman” veneensä johon ryntää.

Vuoden 2009 nuorisojäseneksi valittiin

Kasper Asplund

Onnea palkitulle sekä äidille että isukille!

Lonksun käytöstä

Viime tiedotteeseen oli putkahtanut virhe, joten tässä uudestaan kausi- ja saarimaksun ajat.

Långön saarimaksu on 100€/kausi, (kauden ulkopuolella 1.11 – 30.4 maksu 15€/vrk. Saarimaksu, jos ei halua maksaa kausimaksua on 15€/vrk). Lisätietoa kotisivuilta kohdasta ”maksut”.

Ajankohtaista