Katsastukset

Muistakaa katsastaa veneenne! Katsastuksesta sovitaan suoraan katsastusmiehen kanssa. Katsastusmiesten yhteystiedot löytyvät kotisivuilta kohdasta hallitus- ja toimihenkilöt.

Purjehtijan vuosikirja 2011

Purjehtijan vuosikirja on jälleen saatavilla, kirjan voi tilata katsastusmiehiltä.

Purjehdusjaoksen Lauantailenkki purjehditaan 11.6.2011

Kilpailu on samalla Itäsyndikaatin ranking-kisa. Lisätietoa Itäsyndikaatin kilpailuista löytyy osoitteesta http://www.marjaniemen-purjehtijat.fi → Kilpailutoiminta → Itäsyndikaatti.

Huom! Kilpailu on Karinkiertäjille ilmainen, mutta ilmoittautuminen on silti pakollista 8.6. klo 15.00 mennessä Peter Wirberghille (peter.wirbergh@elisanet.fi) tai yllämainitun marjaniemen-purjehtijoiden sivun kautta.

Kilpailuohje löytyy kotisivuilta.

Jollaleiri peruttu

Nuorten jollaleiriä ei tänä vuonna järjestetä sillä ilmoittautumisia ei juurikaan tullut. Saari on siten normaalisti kaikille avoinna 17.-19.6.

Juhannusjuhlat

Juhannusta vietetään perinteiseen tapaan nyyttärien ja mukavan yhteisolon merkeissä Långössä. Kaikki mukaan!

Moottorivenejaoston eskaaderi Kotkan meripäiville 29.7.

Moottorivenejaosto kokoontuu Kotkan meripäiville 29.7.-31.7. Myös purjeveneilijät voivat liittyä joukkoon ja tietysti autollakin paikalle pääsee. Lisätietoja saa Raimo Aarrokselta (raimo.aarros@puhallusvilla.net).

Långön telttapaikka kunnossa

Talkoissa kunnostettiin Långössä huvimajan vieressä oleva telttapaikka. Kyseessä on iso puinen alusta, jonka reunoilla on myös teltan kiinnitystä varten koukkuja.

26.11.2011

Vaikka tähän päivään on vielä lähes ikuisuus, ainakin veneilijän näkökulmasta, kannattaa se jo merkitä kalenteriin ettei tule muuta menoa päälle. Silloin järjestetään nimittäin erityiset kauden päättäjäisjuhlat Hansaksessa.

Tapahtumasta tiedotetaan tarkemmin lähempänä.

Sähköpostilaskutus

Pyrimme tämän vuoden aikana siirtymään sähköpostitse tapahtuvaan laskutukseen niiden osalta, jotka ovat sähköpostiosoitteensa ilmoittaneet (eli saavat tämänkin jäsenkirjeen sähköpostitse). Sähköpostilaskutuksella säästetään useita satoja euroja vuodessa. Jos perustellusta syystä haluat laskut jatkossakin paperilla, ilmoita siitä taloudenhoitajalle (Kari Silén, kari@silen.fi).

 

Ajankohtaista