Syystalkoot 15.9.

Långön syystalkoot järjestetään 15.9. Valmistellaan saaripaikkaa talvikuntoon. Muun muassa haetaan lisää aiemmin keväällä saamiamme puita Kalvöstä ja pilkotaan
niitä.

Tarjolla talkoosoppaa ja juomaa. Tervetuloa mukaan!

Lipunlasku ja sikajuhla 22.9.

Lipunlasku ja sikajuhla järjestetään Långössä 22.9. Lipunlaskun yhteydessä tarjolla on Glögiä ja piparia.

Sikajuhlassa lauantai-iltana syödään grillissä päivän mittaan paistettua sikaa lisukkeineen. Seura siis hankkii ruoat ja sikajuhlaan osallistuvilta sikamaksu per kärsä on 15e. Alle 15 vuotiaat syövät ilmaiseksi.

Ruokatarjoilusta johtuen osallistujia pyydetään ilmoittautumaan Raimo Aarrokselle 16.9. mennessä osoitteeseen raimo.aarros@puhallusvilla.net tai puh. 0400-434084.

Kaikki tervetuloa mukaan!

Karhusaaren laituripaikat ja talvisäilytys

Karhusaaressa on parhaillaan käynnissä iso sataman ja telakointialueen laajennusprojekti, jonka myötä laituripaikkojen ja talvisäilytyspaikkojen määrä siellä kasvaa merkittävästi.

Myös Karinkiertäjillä on halutessaan mahdollisuus saada sieltä laituri- ja talvisäilytyspaikoja.

Laitureissa on sähkö- ja vesipisteet ja lukittavat portit minkä lisäksi satamassa on kauppa ja sen laiturissa huoltoasema. Jokaiseen laituripaikkaan sisältyy kaksi autopaikkaa. Satama-alueelle pääsy on rajattu öisin kiinniolevalla portilla ja öisin alueella on myös vartiointi, josta vastaa laituripaikanhaltijat (max. 1 kerta / hlö / kausi).

Hinnat Karhusaaressa ovat seuraavanlaiset:
Laituripaikat veneen pituuden mukaan (hinnat sis. alv):

  • 0-5m: 330e
  • 5-7m: 380e
  • 7-9m: 450e
  • 9-10m: 500e
  • yli 10m: 600e

Talvisäilytyspaikka 10e/m2 (pituus x leveys)

Jos olet kiinnostunut laituri- tai talvisäilytyspaikasta Karhusaaressa, ilmoita siitä osoitteeseen hallitus@karinkiertajat.fi. Keräämme listan halukkaista ja viemme sitten asiaa eteenpäin.

Varovaisuutta Storörenin laitureilla

Pyydämme noudattamaan varovaisuutta Storörenin laitureilla, koska laituri on muutamasta kohdasta huonossa kunnossa. Pahimmat paikat pyritään korjaamaan pikimmiten ja keväällä järjestetään isommat laituritalkoot niiden kunnostamiseksi.

Ajankohtaista