Syystalkoot 13.9.

Syystalkoissa valmistellaan Långötä syksyä ja talvea varten.

Tarjolla talkoosoppaa ja juomaa.

Kaikki joukolla mukaan!

Sikajuhla 20.9.

Lipunlasku ja sikajuhla järjestetään Långössä 20.9. Lipunlaskun yhteydessä tarjolla on Glögiä ja piparia.

Sikajuhlassa lauantai-iltana syödään grillissä päivän mittaan paistettua sikaa lisukkeineen. Seura siis hankkii ruoat. Sikajuhlaan osallistuvilta sikamaksu per kärsä on 20e. 12 vuotiaat ja nuoremmat syövät ilmaiseksi.

Ruokatarjoilusta johtuen osallistujia pyydetään ilmoittautumaan Raimo Aarrokselle 14.9 mennessä osoitteeseen raimo.aarros@puhallusvilla.net.

Kaikki tervetuloa mukaan!

Karinkiertäjien kommodori vaihtuu

Timo Sjöblom on ilmoittanut jättävänsä Kommodorin tehtävät 3.9. päivätyllä ilmoituksella.

Kommodorin tehtäviä hoitaa toistaiseksi varakommodori Patrik Asplund, ja uusi kommodori valitaan marraskuun lopulla järjestettävässä syyskokouksessa. Myös Annika Sjöblom jättää hallituspaikkansa.

Tähän liittyy ikävä ja harkitsematon pila, jonka kohteeksi Timon ja Annikan vene joutui toissaviikonloppuna. Pila esti mm. rapujuhliin pääsyn. Tapauksen selvittely on edelleen kesken. Hallitus tiedottaa myöhemmin lisää asiasta ja tekijöille määrättävistä sanktioista.

Timo oli jo aiemmin ilmoittanut, että tämä on hänen viimeinen kautensa kommodorina.

Kiitämme Timoa useista hyvin hoidetuista kommodorivuosista!

Pitkänlenkin/Kalasoppa race:n tulokset

Sarvaston venekerhon kanssa yhdistetty Pitkälenkki -purjehduskilpailu purjehdittiin 23.8. vaihtelevissa olosuhteissa. Yhdistetty kilpailu oli menestys ja siihen osallistui 16 venettä.

Tulokset löytyvät tästä. Alkuperäisissä tuloksissa oli jotain virheitä, jotka on tuohon korjattu.

Karinkiertäjien nopein vene (Menopeli) palkitaan seuran nopeimman veneen kiertopalkinnolla ja paras vene (Meriela) kiertopalkintolautasella.

Onnea voittajille!

Ajankohtaista