Nuorisojaoston pikkujoulu 15.11.

Nuorisojaoston pikkujoulu järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 15.11. Megazonessa Helsingin Salmisaaressa (Energiakatu 3). Paikalla tulee olla viimeistään 12:45. Luvassa on tunnin verran hauskaa lasertaistelua, joka sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. Sen jälkeen ruokaillaan ja palkitaan vuoden nuoret Karinkiertäjät.

Tapahtuman kustannuksista johtuen osallistumismaksu on 10e/lapsi ja 30e/aikuinen sisältäen pelit ja ruoat.

Ruokailussa tarjolla on pizzaa ja limua. Saatavilla on seuraavat täytevaihtoehdot: pepperoni-tonnikala, kinkku-ananas, tonnikala-katkarapu ja tomaatti-mozzarella. Mainitse ilmoittautuessasi minkä täytteen ja limun haluat.

Ilmoittautumiset tarvitaan Johanna Äijälälle mahdollisimman pian ja viimeistään 5.11. mennessä osoitteeseen johanna.aijala@suniplan.fi.

Tervetuloa mukaan!

PÄIVITYS: Tapahtuman alkua aikaistettu tunnilla, eli paikalla tulee olla 12:45.

Syyskokous 26.11.

Syyskokous järjestetään torstaina 26.11. klo 18:30 Ljusbackassa, osoitteessa Ljusbackavägen 24, 04130 Sipoo.

Kokouksessa muun muassa valitaan kommodori, varakommodori sekä hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle sekä päätetään budjetista.

Varsinainen kokouskutsu löytyy tästä ja se toimitetaan myös postitse.

Tervetuloa!

Tallinnan risteily 22.-24.1.2016

Järjestämme jälleen keväällä yhteisen kylpyläreissun Tallinnaan.

Lähtö on perjantaina 22.1. ja paluu sunnuntaina 24.1. Yöpyminen Tallink Spa & Conference Hotel -hotellissa ja välissä hauskaa yhteistoimintaa.

Paketin hinta on noin 144e/hlö sisältäen laivamatkan ja hotellihuoneen aamiaisella (2 hengen hotellihuoneet). Hinta tarkentuu lähempänä.

Yhteisruokailu järjestetään lauantai-iltana myöhemmin ilmoitettavassa ravintolassa.

Ilmoittautumiset voi jo lähettää viimeistään 10.12. mennessä Virpi Suotsalolle osoitteeseen virpi.suotsalo@kolumbus.fi.

Ilmoitathan ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

  • Matkustajien nimet, puhelinnumerot ja syntymäajat
  • Haluatko mukaan yhteiseen illallispöytävaraukseen

Tervetuloa mukaan!

Volvo Penta Ruorikilpailu

Pyydämme Volvo Penta Ruorikilpailuun osallistuvien toimittamaan tuloskortit hallitukselle lokakuun loppuun mennessä skannattuna osoitteeseen hallitus@karinkiertajat.fi tai postitse tämän viestin lopussa olevaan osoitteeseen.

Kilpailu ei edellytä että veneessäsi on Volvon moottori vaan se on auki kaikille matkaveneilijöille ja mikäli olet veneillyt erityisen mittavasti kannattaa osallistua. Pisteitä saa maileista, yöpymisistä ja nähtävyyksistä.

Voit vielä täyttää puuttuvat tiedot lokikirjastasi. Jos sinulla ei vielä ole lomaketta ja haluat osallistua, löytyy se tästä. Säännöt löytyvät täältä.

Valtakunnalliset voittajat julkistetaan Venemessuilla helmikuussa ja venealan lehdissä.

Ajankohtaista