Espoon Kippareiden eskaaderi Lonksuun

Espoon Kipparit vierailevat saaripaikassamme 27.5.-29.5. kuuden veneen voimin.

Toivottakaamme heidät tervetulleiksi!

Lauantailenkki 11.6.

Karinkiertäjien Lauantailenkki järjestetään 11.6.

Kilpailukutsu ja purjehdusohje löytyvät täältä.

Kilpailu on Itäsyndikaatin osakilpailu ja avoinna myös ulkopuolisille. Ulkopuolisille osallistumismaksu on 20e, mutta Karinkiertäjille se on ilmainen.

Ilmoittautuminen 8.6. klo 12.00 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu Marjaniemen Purjehtijoiden sivujen kautta: http://www.marjaniemen-purjehtijat.fi/itaumlsyndikaatti.html.

Tervetuloa mukaan!

Nuorisojaoston jollaleiri 10-12.6.

Muistutuksena vielä, että nuorisojaoston jollaleiri järjestetään 10-12.6. Lövhyddanissa ja muutamia paikkoja on vielä vapaana.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyvät täältä.

Tervetuloa mukaan!

Katsastukset

Katsastusjaosto muistuttaa, että veneet tulee katsastaa kesäkuun loppuun mennessä ja mieluiten mahdollisimman pian. Sovi katsastuksesta katsastusmiehen kanssa.

Yhteystiedot löytyvät täältä.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut on lähetetty vanhoille jäsenille 22.3. ja muistutettu 9.5. Niitä on maksamatta vielä melko paljon, joten jos et vielä ole laskua maksanut, maksathan sen pikimmiten.

Jos laskua ei jostain syystä löydy sähköpostista niin otathan yhteyttä taloudenhoitajaan taloudenhoitaja@karinkiertajat.fi.

Laskut lähetetään ainoastaan sähköpostitse, jos sähköpostiosoite on tiedoissamme. Muistakaa siis ilmoittaa uusi sähköpostiosoite, jos vanha poistuu käytöstä.

Uusille jäsenille ja nuorisojäsenille laskut lähtivät myöhemmin, mutta nekin on kaikki nyt lähetetty.

Karinkiertäjien sisäinen Facebook-ryhmä

Jos olet Facebookissa, Karinkiertäjillä on julkisen Facebook-sivun lisäksi myös sisäinen Facebook-ryhmä.

Jos et vielä kuulu ryhmään, kannattaa siihen liittyä menemällä osoitteeseen https://www.facebook.com/groups/karinkiertajat.jasenet/. Sieltä löytyy ”Liity” nappi, joka lähettää liittymispyynnön.

Ajankohtaista