Rapujuhlat Lonksussa lauantaina 29.8

Vietetään perinteiseen tapaan nyyttärien ja mukavan yhteisolon merkeissä Lonksussa, nyt kaikki mukaan! Huvitoimikunta järjestää vauhdikasta ohjelmaa kaikille. Päivän aikataulu selviää tarkemmin paikanpäällä. PS Karinkiertäjien juhlapöytä on varmasti jälleen saariston upein. Jos järjestelyistä tulee kysyttävää ota yhteyttä  Huvitoimikunnan vetäjään Kalle Isometsään p 040 519 5967.

 

Lonksun asiaa”Sukellusjaoston” retkellä Lonksun satamamme kohdalla löytyi kaikkea ns kadonnutta tavaraa kaivoslampuista venehakoihin. Pohjasta löytyi myös vähemmän tarpeellista tavaraa eli veneen toiletista ulospumpattua wc paperia – tälläiset löydökset eivät kuulu vastuuntuntoisten veneilijöiden jätöksiin, pidetään jatkossa tyhjennyshanat kiinni. Sinilevää on muutenkin jo tarpeeksi. 

PitkälenkkiPurjehdittiin  lauantaina upeassa säässä 08.08 osallistujia oli vain neljä venettä, mutta fiilis oli osallistujilla loistava ja kisa tiukka. Kisan voittaja oli s/y Meriela/Harri Jyränkö ja kisan nopein vene oli s/y Laivuri/ Jukka Seppälä. Tarkemmat tulokset tulee kohta sivuillemme.

Ajankohtaista