Terveyttä ja menestystä kaikille Karinkiertäjille vuodelle 2010

Nuorisojaoston ”pikkujoulu” 2009

Nuorisojaoston vuoden 2009 pikkujoulu pidetään tälläkertaa lauantaina 30.01.2010 Messilässä, tapaaminen lippumyymälän edessä klo:11.00, tapahtuma kestää n klo 15.00 saakka. Ohjelmassa pulkkailua, laskettelua ym, jokainen tuo mukanaan omat harrastusvälineensä. Seura tarjoaa pientä purtavaa ja limua. Ilmoittautumiset Patelle sähköpostiin patrik.asplund@pp.inet.fi 22.01 mennessä. Samassa tilaisuudessa valitaan myös vuoden 2009 nuori Karinkiertäjä.

Otsonilaite

otsonilaitteen vuokra on 25€/1 vrk jäseniltä. Jos haluat vuokrata laitetta ota yhteys Peteriin 0400 817839. Laitteen avulla voi poistaa veneestä kaikki ylimääräiset hajut nafta, home ym. Laitetta käytetään n yksi vuorokausi yhtäjaksoisesti veneessä hajujen poistamiseksi. Laite ei kuitenkaan poista hajun aiheuttajaa esim homeitiöitä. Lisätietoja Peteriltä.

Perinteinen Karinkiertäjien pikkujoulumatka

Perinteitä kunnioittaen teemme seuran matkan Tallinnaan,  lähtö lauantaina 23.01.2010 ja paluu seuraavan päivän puolella. Tällä kertaa pääsemme nauttimaan myös upeasta Kallen oopperasta – tosin hän ei nyt itse esiinny vaan kuulemme Giuseppe Verdin upean Naamiohuvit esityksen.  Ties vaikka ensi kesänä huvitoimikunta tuo sulosäveliä myös lipunlaskun yhteyteen… Ilmoittautumiset Kallelle, katso lisäinfoa kohdasta Jäsenkirjeet Oopperailmoitus. Tervetuloa!

Ajankohtaista