Lauantaikisa

Lauantaikisa purjehditaan 10.9. Kipparikokous on kello 10 ja lähtö kello 12. Ilmoittautumiset viimeistään kipparikokouksessa tai etukäteen Peterille (peter.wirbergh@elisanet.fi, 0400 817 839). Reitin pituus n. 15mpk.

Sikajuhla ja lipunlasku

Sikajuhla ja lipunlasku järjestetään 17.9. Ruokatarjoilun vuoksi ilmoittautumiset Aarroksen Raimolle (raimo.aarros@puhallusvilla.net, 0400-434084 (klo 8-16)) 14.9. mennessä! Sikamaksu per aikuinen kärsä 15e, alle 15v lapset ilmaiseksi.

Lipunlaskussa tarjolla on Glögiä ja piparia.

Kaikki mukaan!

Syystalkoot

Långön syystalkoot järjestetään 24.9. Talkoissa mm. tehdään polttopuita, korjataan huussin takaseinää ja saaren sähköistystä ja laitetaan saari muutoin talvikuntoon.

Storörenin tilanne

Storörenin tilanteesta on liikkunut hieman ristiriitaista tietoa, joten tässä viimeisin tilannepäivitys: Storörenissä alkaa nyt syyskuussa ruoppaus alueella, jossa laiturit ennen sijaitsivat, ja mahdollisesti hieman nykyisten laitureiden välissä. Ruoppauksella ei ole vaikutusta nykyisiin laitureihimme tai venepaikkoihin. Sipoonrannan satamaprojektissa ei myöskään ole tapahtunut omistajanmuutoksia vaan projekti on Hjalliksella, kuten aiemminkin.

Kauden päättäjäiset 26.11.

Kauden päättäjäiset pidetään Hansaksessa 26.11. Päivä kannattaa jo merkitä kalenteriin, jos ei vielä ole. Ilmoittautuminen alkaa lähiaikoina ja tiedotamme siitä erikseen. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa hyvän ruoan ja live-musiikin kera veneilykauden tapahtumia muistellen.

Ajankohtaista