Kalenterimuutoksia elokuulle!

Pitkälenkki -purjehduskilpailu purjehditaan 24.8. kalenterissa aiemmin olleen 10.8. sijaan, näin mukaan saadaan suurempi joukko veneitä. Rapujuhla ja muinaistulien yö on nyt kalenterissa oikealla paikallaan elokuun viimeisenä lauantaina 31.8.

Molemmista lisää alempana.

Tall Ships Races rajoittaa huviveneliikennettä Helsingin edustalla

Tall Ships Races -tapahtuman aikaan Helsingin edustalla on rajoituksia huviveneiden liikkumiselle. Lue tästä Helsingin kaupungin tiedote asiasta mikäli olet aikeissa kulkea itä-länsisuunnassa Helsingin editse lauantaina 20.7. tai vaikkapa käydä katsomassa alusten paraatia lähietäisyydeltä.

Pitkälenkki 24.8.

Karinkiertäjien sisäinen Pitkälenkki -purjehduskilpailu purjehditaan lauantaina 24.8. Kipparikokous pidetään klo 8.00 Långön grillikatoksella ja lähtö tapahtuu klo 10. Ilmoittautumiset viimeistään kipparikokouksessa. Varsinainen purjehdusohje tulee kotisivuille lähipäivinä. Gastipaikkoja löytynee myös kiinnostuneille moottoriveneilijöille.

Tervetuloa kisailemaan!

Rapujuhla ja muinaistulien yö 31.8.

Rapujuhlaa ja muinaistulien yötä juhlitaan lauantaina 31.8. Långössä mukavan yhteisolon merkeissä omat ravut mukaan -periaatteella. Tyyli on vapaa.

Tervetuloa kaikki mukaan!

Ajankohtaista