Syystalkoot 14.9.

Syystalkoot järjestetään lauantaina 14.9. Lautta tuo saareen paljon polttopuita ja uusia poijuja painoineen, joten mahdollisimman suurta osaanottoa toivotaan!

Tarjolla talkoojuomaa ja ruokaa!

Nuorisojaosto tarvitsee vetäjän ensivuodelle

Patrik Asplund on toiminut nuorisojaoston vetäjänä 10 vuotta ja jää ”eläkkeelle” tämän kauden jälkeen. Suuret kiitokset Patrikille tehtävän pitkäaikaisesta hoidosta! Nuorisojaosto tarvitsee siis kuitenkin uuden vetäjän ensikaudelle. Jos olet kiinnostunut tehtävästä, otathan yhteyttä osoitteeseen hallitus@karinkiertajat.fi! Nuorisojaosto on pyrkinyt järjestämään nuorten jollaleirin kerran vuodessa sekä nuorten joulujuhlan tai vastaavan tapahtuman veneilykauden ulkopuolella.

Toimikuntia jaostoille

Haluatko vaikuttaa seuran ja sen jaostojen toimintaan lähemmin, olla mukana (tai olet jo ollutkin) ideoimassa ja/tai toteuttamassa seuran eri tapahtumia? Ilmoittaudu tällöin osoitteeseen hallitus@karinkiertajat.fi tai suoraan jaoston vetäjälle niin lisäämme sinut haluamasi toimikunnan sähköpostilistalle:

  • Huvitoimikunta suunnittelee ja järjestää seuran eri tapahtumia, kuten kauden avajaisia ja päättäjäisiä, juhannusjuhlaa, rapujuhlaa ja muinaistulien yötä, vuosikokouksia, talkooruokailua, ja muita veneilykauden ulkopuolisia juhlia, risteilyjä ja ekskursioita.
  • Purjehdusjaosto järjestää seuran purjehduskilpailut ja hoitaa yhteistyötä mm. nuorille purjehduskoulutusta järjestävän East Side Sailing Teamin (ESST) kanssa.
  • Moottorivenejaosto järjestää mm. seuran eskaadereja.
  • Nuorisojaosto järjestää nuorten jollaleirin ja muita tapahtumia lapsille ja nuorille.
  • Koulutusjaosto järjestää erityyppisiä koulutustapahtumia tai kerhoiltoja.
  • Långön toimikunta vastaa saaripaikkamme kehittämisestä ja kunnossapidosta
  • Satamatoimikunta vastaa mm. satama- ja telakointiasioista ja yhteydenpidosta Karhusaaren ja Sipoonrannan suuntaan.

Toimikunnassa oleminen ei sinänsä velvoita mihinkään. Lista jaostojen vetäjistä löytyy tästä.

Palautelomake kotisivuilla

Kotisivuilla on nyt palautelomake, jonka kautta hallitukselle voi helposti lähettää palautetta, ehdotuksia, yms. joko omalla nimellä tai nimettömänä.

Ajankohtaista