Vuosikokouksen päätökset

Karinkiertäjien vuosikokous järjestettiin 16.3. Ljusbackassa. Paikalla oli mukavasti väkeä, kiitokset osallistujille! Kokouksessa muun muassa hyväksyttiin toimintakertomus vuodelta 2014 ja toimintasuunnitelma vuodelle 2015, vahvistettiin tilinpäätös sekä myönnettiin hallitukselle tili- ja vastuuvapaus vuodelta 2014.

Toimintasuunnitelma tälle vuodelle on löytyy tästä.

Nuorisojaoston jollaleiri 12-14.6.

Jollaleirin ajankohdaksi on vahvistunut 12.-14.6. ja se pidetään jälleen Lövhyddanissa.

Varsinainen kutsu löytyy tästä ja siitä löytyy tietoa leiristä sekä ohjeet ilmoittautumiseen. Ilmoittauduthan ajoissa, sillä viime vuonna leiri oli täynnä!

Leiri kaipaa vielä myös lisää vetäjiä, joten jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä Johanna Äijälään (johanna.aijala@suniplan.fi, puh. 045-1314860)

ESST-toimintaa lapsille ja nuorille

Esite ESST:n tämän vuoden  nuorisopurjehdustoiminnasta löytyy tästä. Muun muassa lauantaina 25.4. klo 10-12 järjestetään tapahtuma Meriturvan koulutusaltaalla Lohjalla. Tapahtumassa pääsee muun muassa kokeilemaan jollan kaatamista sekä oikaisua, purjehdus-simulaattoreita sekä tietysti tutustumaan muihin junioreihin, ohjaajiin ja jolliin. Kyseisestä tapahtumasta alkavat myös tämän kauden jollakoulut.

ESST on lisäksi solminut yhteistyösopimuksen LähiTapiolan kanssa mihin sisältyy myös vakuutusalennuksia ESST-jäsenseurojen jäsenille, näistä lisätietoa tästä.

Ajankohtaista