Lipunnosto ja kevättalkoot 16.5.

Lipunnosto ja kevättalkoot järjestetään lauantaina 16.5. Långössä. Juhlistetaan alkanutta veneilykautta ja laitetaan saaripaikka kesäkuntoon talven jäljiltä.

Tarjolla kalasoppaa ja talkoojuomaa.

Tervetuloa joukolla mukaan!

Lauantailenkki 6.6.

Karinkiertäjien Lauantailenkki, joka on samalla Itäsyndikaatin osakilpailu, järjestetään 6.6.

Kilpailukutsu ja purjehdusohje tulevat kotisivuille lähempänä.

Ilmoittautuminen 3.6. klo 12.00 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu Marjaniemen Purjehtijoiden sivujen kautta: http://www.marjaniemen-purjehtijat.fi/itaumlsyndikaatti.html (ilmoittautuminen avautuu lähiaikoina, vielä 2015 kilpailuja ei ole lisätty).

Tervetuloa mukaan!

Nuorisojaoston Jollaleiri 12-14.6.

Muistutetaan vielä myös, että Jollaleiri järjestetään 12-14.6. Sipoon Lövhyddanilla. Långön on siten tuolloin normaalisti avoinna. Leiri soveltuu kaikille 7 vuotta täyttäneille eikä aikaisempaa jollailu- tai purjehduskokemusta tarvita, ei myöskään omia jollia.

Ilmoittautumiset Johanna Äijälälle (johanna.aijala@suniplan.fi, p. 045 1314860) viimeistään 23.5.

Varsinainen kutsu on vielä tästä.

Tervetuloa mukaan!

Keväteskaaderi 12-14.6.

Keväteskaaderin kohteesta on käynnissä äänestys Karinkiertäjien sisäisessä Facebook-ryhmässä, mutta siihen voi osallistua myös lähettämällä oman ehdotuksensa Timo Lehtiselle osoitteeseen timolehtinen2009@hotmail.com.

Tähän mennessä ehdotettuja kohteita on Eisma (Viro), Prangli (Viro), Mustasaari (Loviisa) sekä ”jokin lähempi kohde”.

Kesäeskaaderi Riikaan 3.7. – 1.8.

Kesäeskaaderi suuntaa tällä kertaa Riikaan. Kiinnostuneet voivat ilmoittautua Timo Lehtiselle osoitteeseen timolehtinen2009@hotmail.com. Alustava Matkareittisuunnitelma julkaistaan toukokuussa.

Hätämerkinantovälineiden hävittäminen 2015

Rajavartiolaitos on julkaissut veneilijöille tiedotteen vanhojen pyroteknisten hätämerkinantovälineiden hävittämisestä.

Helpoiten vanhentuneista hätäraketeista ja -soihduista pääsee eroon ostaessaan vastaavan määrän uusia tilalle veneilyliikkeestä. Keskeiset tuotteiden maahantuojat (Maritim, Rymaco, Viking Life-Saving Equipment, John Nurminen Marine, Vestek ja Marnela) ovat lupautuneet ottamaan hävitettäväksi vastaavan määrän vanhentunutta materiaali mitä asiakas ostaa uusia. Jos yllä mainitulla tavalla palauttaminen ei onnistu, voi materiaalia toimittaa myös Poliisin tai Rajavartiolaitoksen kautta hävitettäväksi. Tällöin tulee paikalliseen viranomaistoimipisteeseen olla etukäteen yhteydessä ja sopia järjestelyistä.

Hätämerkinantovälineitä saa käyttää vain hätätilanteissa ja veneilykauden päätyttyä ne tulee poistaa veneestä, jotta niitä ei varasteta ja käytetä ilkivaltaisesti.

Tiedote löytyy kokonaisuudessaan tästä.

Ajankohtaista