Lauantailenkki 6.6.

Kilpailukutsu löytyy tästä. Kilpailuhan järjestetään lauantaina 6.6.

Kilpailu on itäsyndikaatinosakilpailu ja avoinna myös ulkopuolisille. Ulkopuolisille osallistumismaksu on 20e, mutta Karinkiertäjille se on ilmainen.

Ilmoittautuminen 3.6. klo 12.00 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu Marjaniemen Purjehtijoiden sivujen kautta: http://www.marjaniemen-purjehtijat.fi/itaumlsyndikaatti.html

Purjehdusohje löytyy tästä.

Tervetuloa mukaan!

Lipunnosto ja kevättalkoot 16.5.

Muistutuksena vielä, että lipunnosto ja kevättalkoot järjestetään lauantaina 16.5. Långössä. Juhlistetaan alkanutta veneilykautta ja laitetaan saaripaikka kesäkuntoon talven jäljiltä.

Lipunnoston yhteydessä myös päätetään 12-14.6. olevan keväteskaaderin kohde.

Tarjolla kalasoppaa ja talkoojuomaa.

Tervetuloa joukolla mukaan!

Nuorisojaoston Jollaleiri 12-14.6.

Muistutetaan vielä myös, että Jollaleiri järjestetään 12-14.6. Sipoon Lövhyddanilla. Ilmoittautuneita on nyt 14 eli muutamalle on vielä tilaa.

Leiri soveltuu kaikille 7 vuotta täyttäneille eikä aikaisempaa jollailu- tai purjehduskokemusta tarvita, ei myöskään omia jollia.

Ilmoittautumiset Johanna Äijälälle (johanna.aijala@suniplan.fi, p. 045 1314860) viimeistään 23.5.

Varsinainen kutsu löytyy tästä.

Tervetuloa mukaan!

Kesäeskaaderi Riikaan 3.7. – 1.8.

Riikaan suuntautuvan kesäeskaaderin matkareittisuunnitelma löytyy tästä. Kiinnostuneet voivat ilmoittautua Timo Lehtiselle osoitteeseen (timolehtinen2009@hotmail.com) .

Ilmoittautua kannattaa vaikka olisi mukana vain osan matkaa tai haluaa ainoastaan törmätä eskaaderiin jossain matkan varrella.

Jäsenmääristä

Karinkiertäjien jäsenmäärä on kasvanut voimakkaasti kahden viimeisen vuoden aikana. Voimakas kasvu on johtanut siihen, että saaripaikkamme Långön laiturikapasiteetti tullee olemaan täydessä käytössä useina viikonloppuina kesän aikana. Tämän johdosta Karinkiertäjien hallitus päätti 5.5.2015 kokouksessaan, ettemme toistaiseksi ota uusia jäseniä. Käsittelemme syyskokouksessa tilannetta ja linjaamme, miten jäsenmäärän suureen kasvuun ja kysyntään tulemme jatkossa vastaamaan.

Muistutus Långön järjestyssäännöistä

Muistutetaan muutamasta järjestyssäännöstä:

  • Jokainen vastaa omista jätteistään ja toimittaa ne pois saaresta. Roskien polttaminen (esim. savustusuunin tulipesässä) ei ole sallittua. Paperia ja pahvia voi käyttää sytytykseen, mutta esim. mitään muovia, foliota tai kaljatölkkejä(!) ei saa tulipesään laittaa.
  • Kotieläimet tulee pitää kytkettynä seuran alueella eikä niitä saa tuoda sisälle grillikatokseen tai saunatiloihin.
Ajankohtaista