Jo neljänkymmenen vuoden ajan on Karinkiertäjillä ollut tukikohtanaan Onaksen saariryhmästä luonnonkaunis Långön saari, jonka jyrkille rannoille on rakennettu ajanmukaiset leveät laiturit, joihin on hyvä rantautua poijukiinnityksin sekä  purje- että moottoriveneillä. Saaripaikkamme kuuluu kiinteään sähköverkkoon, joka on korottanut merkittävästi olemisen laatua ja tuonut lisämukavuuksia saareen, niin valaistukseen kuin erilaisten aktiviteettien hoitamiseen.

Saaressa on grillipaviljonki, jota on laajennettu vuosien mittaan monessa vaiheessa. Siellä on mahdollisuus savustaa kalaa, grillata herkkuja, keittää vaikkapa perunat hellalla ja paistaa muurikkalettuja. Paviljongissa olemme viettäneet riemukkaita hetkiä rapujuhlissa ja muissa tilaisuuksissa maittavasti syöden, laulaen ja tanssien. Jäsenistöstä löytyykin useita muusikkoja.

Seura omistaa soutuveneitä ja optimistijollia, jotka ovat jäsenten vapaasti käytettävissä. Saaressa on myös ranta-aitta erilaisten vapaa-ajan tarvikkeiden säilytykseen, huvimaja kalliolla ja puucee, joka on kahden- istuttava, sivistyneesti väliseinällä erotettu toisistaan.

Yli 30 ha luonnonrikkaalta saarelta löytyy luontopolkuja ja kiertämällä saaren saat yli 3 km vaihtelevan ja kauniin maisemalenkin jonka varrelta sinulla on mahdollisuus myös sienestykseen ja marjastukseen. Seuralla on kalastusluvat lähistön rikkaisiin kalavesiin.

Kauppalaiva käy myös kolmesti viikossa lähisaarissa.