Nuotit

Karinkiertäjien aktiivisuus ei rajoitu ainoastaan veneilykauteen, vaan erilaista toimintaa ja vakiintuneita tapahtumia riittää ympäri vuoden. Huvitoimikunnalla on tässä tärkeä merkitys silloin kun haluamme talkoiden ja erilaisten projektien vastapainoksi rentoutua ja heittää niin sanotusti viihteelle .

Perinteisiä tilaisuuksia ovat seurallamme olleet rapujuhlat elokuussa ja tammikuun retki esim Tallinnaan. Lisäksi olemme järjestäneet kevätretkiä, iltamia ja koulutustilaisuuksia. Lipunnosto ja lipunlasku ovat myös niitä tilanteita, jossa panostus ohjelmapuolelle on aina tervetullutta.

Seuralla ja seuralisilla on mahdollisuus järjestää epävirallista ja spontaania hupia pitkin veneilykautta esim. Långössä leikkimielisten kilpailujen yms. muodossa. Huvitoimikunnan vetäjä on yleensä koonnut iskukykyisen joukon ympärille juhlien lähestyessä. Eräs toimintamalli voisi myös olla isompi ennalta sovittu tiimi, joka vetäjän johdolla vastaisi vuoden huvitilaisuuksista . Niin tai näin, olet aina sydämellisesti tervetullut ideoimaan ja toteuttamaan yhteisiä viihtyisiä hetkiämme Karinkiertäjien huvitoimikunnassa !